Despre Noi

Infiintata in anul 2003, reunind experienta si pasiunea pentru injectia diesel a doua generatii, SC CARLEX SRL s-a profilat la inceput exclusiv pe DELPHI, iar pe masura ce au aparut solutii de reparatie autorizate si pentru pentru alte sisteme, investitiile in tehnologie s-au extins si la injectia diesel BOSCH, DENSO si CONTINENTAL (VDO sau SIEMENS).
Reparatia injectorului delphi reprezinta o combinatie intre inlocuirea componentelor mecanice si generarea de soft nou de reglaj de catre echipamente. Componentele necesare reparatiei injectorului Delphi, adica valva de retur, pulverizatorul si placuta intermediara nu se distribuie de catre Delphi in magazine, ci se livreaza doar catre unitatile autorizate pentru reparatii injectoare Delphi. In magazine gasiti doar copii nereusite care fac injectorul sa aiba o durata de viata redusa si o functionare necomforma.
Din aceste doua considerente, nu merita sa reparati acest tip de injector acasa sau in unitati IMPROVIZATE. Dupa reparatia injectorului delphi in unitati autorizate, injectorul delphi reparat trebuie sa functioneze cum si cat o face cel nou.
CARLEX DIESEL este service diesel autorizat pentru doua concepte ale firmei DELPHI:
DELPHI DIESEL SERVICE
– inseamna dotare complexa pentru reparatii de injectoare Delphi.
DELPHI SERVICE CENTER
– inseamna dotare completa pentru diagnoze ale motorului si analize legate de managementul motorului diesel.

Echipa Carlex

 • Alex Savu
  Alex Savu Director

  „Se poate si altfel, eu sunt economist. Acest lucru nu m-a descurajat in aprofundarea sistemelor diesel. Din 1997 am participat la mai multe conferinte si cursuri de specialitate in domeniul Diesel Modern, tehnica a devenit pentru mine o Pasiune !!”

 • Dragos Dobrescu
  Dragos Dobrescu Specialist management motor

  „Ca si maistru auto, am gasit in Carlex o familie unita unde prietenia, cinstea, respectul, profesionalismul sunt principii de baza. Sunt implinit ca am libertatea sa-mi exercit abilitatile de comunicare si practicarea meseriei in acest mediu.”

 • Cezar Savu
  Cezar Savu Director Adjunct

  „Sunt de profesie inginer. Sistemele de injectie diesel au fost si vor ramane pasiunea mea dintotdeauna. Toata cariera mea este legata de Sectia de pulverizatoare si injectoare a inteprinderii de profil MEFIN SINAIA, pe care am condus-o timp de 30 de ani.”

 • Laura Gagiu
  Laura Gagiu Responsabil relatii clienti

  „Cum, orice activitate tehnica trebuie sustinuta de un departament de public relations, eu ma ocup de acest lucru. Telefon  : 0244.367.141  sau 0722. 712.865(secretariat)”

 • Sanda Niculescu
  Sanda Niculescu Contabil

  „Eu sunt sef-ul cu finantele. Adica economist si finantist. Fac parte din echipa de la inceput si sustin cu toata implicarea aceasta activitate astfel incat investitiile sa devina o prioritate.”

 • Radu George Stoica
  Radu George Stoica Specialist analiza si calibrare sistem de injectie

  „Sunt nou in echipa, insa atmosfera din firma ma ajuta si ma provoaca sa-mi imbogatesc experienta in acest domeniu.”

Echipa noastra este completata de alti 3 specialisti management motor !

Trimite-ne un mesaj!

Puteti sa ne contactati prin intermediul formularului de mai jos.